Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VVS-Gården Svendborg A/S   |   Kuopiovej 6   |   5700 Svendborg   |   Tlf.: 62 21 28 36   |   Vagt tlf.: 51 24 28 36   |   E-mail: vvs@vvsgaarden.dk

Ring os op

Tlf. 62 21 28 36

Vagt tlf.: 51 24 28 36

Luft til vand Varmepumpe

Der findes mange forskellige varmepumper, men fælles for dem alle er, at de omdanner varmen fra naturen til varme i dit hus.

Luft til vand varmepumpe:

En luft til vand varmepumpe er et økonomisk godt valg. Miljømæssigt er det også fornuftigt da varmen fra en luft til vand varmepumpe er CO2-neutral.​

En luft til vand varmepumpe består af to dele - den ene del opstilles udenfor og den anden del indenfor. Den udendørs del opstilles typisk, relativt tæt på det rum hvor din varmtvandsbeholder står.

 En luft til vand varmepumpe, er en varmepumpe som sørger for opvarmning af boligen og varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe genbruger luften. Luften udenfor bliver i princippet genbrugt til at varme din bolig og dit brugsvand.

En luft til vand varmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg. Varmen fra luft til vand varmepumper er CO2-neutrale, så du altså tager hensyn til miljøet og til varmeregningen. Man kan spare op til 50% på varmeregningen.​​

F1145 jordvarmepumpe bruges til opvarmning af en-familiehuse, flerefamiliehuse og fx. industrielle bygninger.
Når man installerer denne varmepumpe kan man reducere energiforbruget med op til 60% -hvilket giver en dramatisk reduktion af både varmeregningen og CO2-udslip.

F1145 jordvarmepumpen er meget brugervenlig:
Et unikt kontrolpanel der giver dig mulighed for at indstille et komfortabel indeklima/temperatur, og indstille dit varmesystem til at tilpasse sig husholdningens behov.

Fleksibelt design og lydsvag drift:

Et modulopbygget design betyder, at du kan montere tilbehør, fx.en ventilationsunit eller en akkumuleringstank uden at ødelægge systemets nydelige udseende.

Lydniveauet er så lavt at du næsten ikke bemærker det.

NIBE F1145Brochure

F1245 jordvarmepumpe er en komplet jordvarmepumpe til opvarmning af en-familiehuse med en 180 liter varmvandsbeholder indbygget. Den seneste generation af Vølund jordvarmepumper er ikke kun mere effektive end tidligere modeller, men er også designet med større brugervenlighed.


Når man installerer denne varmepumpe kan man reducere energiforbruget med op til 60% -hvilket giver en dramatisk reduktion af både varmeregningen og CO2-udslip.
Jordvarmepumpens kontrolpanel giver dig mulighed for at indstille et komfortabelt indeklima/en komfortabel temperatur og indstille dit varmesystem til at tilpasse sig husholdningens behov.

Rigeligt varmt vand til en hel familie
Varmepumpens høje effektivitet gør at du kan få alt det varme vand du har brug for.

Lækkert design og lydsvag drift:
Et modulopbygget design, betyder at du kan montere tilbehør, fx en ventilationsunit eller en akkumuleringstank, uden at ødelægge systemets strømlinede udseende.

Lydniveauet er så lavt, at du næsten ikke bemærker det.​

NIBE F1245 Brochure

​F1330 er en komplet unit til opvarmning af boligen eller til brug i industrien.

Som varmekilde bruges jord, stald, sø evt.ventilation.
F1330 tilbydes med effekt fra 22 – 40 kW og er modulopbygget. Modulerne kan tages ud af varmepumpen ved evt. service på kølekredsløbet og varmepumpen kan tilslutttes radiatorer eller gulvvarmesystem.F1330 leveres med ude/inde styring og rumtermostat som tilbehør hvilket sikrer den optimale drift af anlægget. Ved behov kobles tilskudsvarmen ind.F1330 er udstyret med informativ display, som viser alle relevante data fx. Fremløbstemperatur, temperaturen udenfor osv.

F1150 Varmepumpe


F1150 er en ny generation af varmepumper til opvarmning af boliger og brugsvand. Opvarmningen kan ske via gulvvarme eller radiatorer beregnet til lavtemperatur. Som varmekilde anvendes jord, stald, sø eller ventilation.

Via den frekvensregulerede kompressor og den intelligente styring, tilpasser varmepumpen sig til behovet i boligen. Den øger og sænker ydelsen alt efter behovet i boligen.

Frekvensstyret kompressor og frekvensstyret cirkulationspumper, sikrer at ikke er behov er for el-patron i spidsbelastningen, hvilket sikrer en høj årsvarmefaktor og lave driftomkostninger.Denne varmepumpe er også fremtidssikret da der er mulighed at øge effekten,

hvis man på et senere tidspunkt ønsker at bygge til, opvarmning af pool mm. Man skal selvfølgelig sikre sig, at der nedgravet tilstrækkelig antal meter jordslange.

FIGHTER 1150 ​Brochure

VVM 300 er en specialbeholder til boliger med vandbåren varme. VVM 300 er tilpasset for direkte tilkobling og kommunikation med udeluftvarmepumpen FIGHTER 2025-6, -8 og -10kW. Den har indbygget kobberforet varmtvandsbeholder på 155L og er udstyret med klimastyret shuntautomatik, så den rette temperatur til varmesystemet opretholdes (bestemmes af aktuel temperatur udenfor og de grundindstillinger man har valgt).

VVM 300 har en indbygget dobbeltbeholder. Inderbeholderen er med brugsvand og yderbeholderen er med centralvarmevand, to el-patroner og avanceret styring.
Komplet ventiludrustning, cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder er standard.

VVM 300 har indbygget effekt vagt med strømtransformatorer og ur for nattesænkning.
Isoleringen består af formgivet freonfri polyurethan.

Specielt egnet til at arbejde sammen med udeluftsvarmepumperne FIGHTER 2025-8 og -10. 

Styringen sker med mikroprocessor hvilket gør den enkel at betjene samtidigt med at beholderen altid udnyttes så effektivt som muligt. Mikroprocessoren betjener også shuntautomatik og cirkulationspumpe. På displayet kan man enkelt fremtage aktuelle temperaturer og indstille værdier mm.

VVM 300 -60 Brochure

F1250 Frekvensreguleret varmepumpe med integreret varmtvandsbeholder – Varmepumpen med markedets bedste årsvarmefaktor.

F1250 varmepumpe, er til opvarmning af boliger og brugsvand. Opvarmningen kan ske via gulvvarme eller radiatorer beregnet til lavtemperatur. Som varmekilde anvendes jord, stald, sø eller ventilation.

Via den frekvensregulerede kompressor, samt den intelligente styring, tilpasser varmepumpen sig til effektbehovet i boligen. Den øger og sænker ydelsen alt efter behov i boligen.

Frekvensstyret kompressor og frekvendsstyret cirkulationspumper, sikrer at der ikke er behov er for el-patron i spidsbelastningen, hvilket sikrer en høj årsvarmefaktor og lave driftomkostninger.​Denne varmepumpe er også fremtidssikret da der er mulighed at øge effekten,

hvis man på et senere tidspunkt ønsker at bygge til, opvarmning af pool mm. Man skal selvfølgelig sikre sig, at der nedgravet tilstrækkelig antal meter jordslange.

Integreret varmtvandsbeholder på 160 liter.

FIGHTER 1250 Brochure​​

Kontakt os​

Vi lægger vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk.

Derfor bruger vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed.​

Udfyld formularen her og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS GÅRDEN SVENDBORG A/S   |   Kuopiovej 6, 5700 Svendborg   |   Telefonnr.: 62 21 28 36 vagt nr.: 51 24 28 36  |   E-mail: vvs@vvsgaarden.dk  |  Der tages forbehold for trykfejl og pris ændring