Holdbart

​Zink er et levende naturmateriale med en karakteristisk patina, der er et naturligt beskyttelseslag, som dannes af vejr og vind over tid. Det er derfor ikke et tegn på fejl, når overfladen ændrer udseende, tværtimod er det en proces, som styrker zinken. Blank zink ændrer sig med tiden til en mat grå overflade. Også de forpatinerede overflader forsætter med at patinere, men ændringen er ikke så tydelig.

Vedligeholdelsesfrit

Zink skal ikke vedligeholdes, så du behøver ikke vaske snavs og for eksempel alger af, da de ikke kan gro på zink. Hvis facaden er blevet meget støvet, kan overfladen vaskes med vand og eventuelt en blød børste. Du slipper også for at male, da eventuelle ridser i zinken selv danner ny patina med tiden. Desuden ruster zink ikke.

Bæredygtigt

Engang om mange år, hvis zinken tages ned, og der eventuelt skal bygges om, skal den gamle zink ikke bare sendes på miljøstationen. Den har stadig stor værdi og kan genanvendes i mange nye sammenhænge. Vi vil gerne hjælpe dig med det til den tid. Zink er derfor et bæredygtigt valg for både miljø og økonomi. Allerede i dag består RHEINZINK af 30% genanvendt zink.​

​Nyd resultatet af vores håndværk, der holder de næste mange år

Tillykke med dit valg af et af naturens mest stærke og holdbare råstoffer til at forskønne din bolig. Og vi har gjort vores bedste for at levere et godt stykke arbejde med det vigtigste råstof, vi har i vores værktøjskasse. Nemlig vores faglige stolthed, som inkluderer RHEINZINK certificering, der er din garanti for professionelt zinkhåndværk.

Vi kan derfor sige ’Færdigt arbejde!’, og du kan læne dig tilbage og nyde resultatet. God fornøjelse.