Er der problemer med dine vandinstallationer?

​Vand i hanerne og ordentlige afløb er naturlige krav, og det skal bare virke. Lavet rigtigt virker det naturligvis også, men ind i mellem opstår der tæringer og brister, og så tårner problemerne sig først op. Derfor er det en god ide, at få professionelle til at hjælpe dig med dine installationer.

Vandinstallation defineres som den rørlagte vandtilførsel fra stophanen på hovedledning til udløb af tapsted. Den omfatter både det kolde og varme vand. Arbejde på vandinstallationer må kun udføres af en autoriseret vvs-installatør. VVS-GÅRDEN udfører alt, hvad der har med vandinstallationer at gøre – for boligejere, boligselskaber og erhvervsdrivende.

VVS Gården klarer desuden alt indenfor VVS opgaver og vandinstallationer. Vi kan håndtere alt lige fra små simple vvs-opgaver til de store avancerede anlægsopgaver. F.eks.:

  • ​Udskiftning af faldstammer
  • ​Renovering af varmeanlæg
  • ​Badeværelser
  • ​Reparation og/eller udskiftning af vandhaner og vandrør
  • ​Reparation af radiatorer og radiatorventiler


Vand, varme, sanitet og gas - vores fagfolk sikrer, at du får den bedste kvalitet, og går du med drømme om et nyt badeværelse? Så kan vi hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Se mere>>