BWT blødgøringsanlæg

​I Danmark er vi velsignet med rent vand, men mange steder også med hårdt vand, som kalker installationerne til og giver ekstra rengøring Et blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit og blødt vand, så du slipper for ekstra og irriterende rengøring, og anlægget beskytter dine installationer for kalkbelægninger.

Undgår du kalkbelægninger sparer du penge på elforbruget til vandvarmer, varmeanlæg og vaskemaskinen, så der er gode penge at spare.

Du kan også halvere sæbeforbruget og behøver ikke længere at bruge skyllemiddel, for at få dit nyvaskede tøj rent og blødt. Samtidig kan du reducere reparationer af vandhaner, toiletter, opvaskemaskine og varmeanlæg, da disse slides mindre uden af kalk.


BWT godkendt til drikkevand

BWT produkterne er en del af certificeringsprocessen ”Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches” (DVGW) i Tyskland.

Produkterne testes regelmæssigt for overholdelse af alle anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse. Blødgøringsanlæg med et DVGW-certifikat må anvendes til drikkevand i Danmark.

Ønsker ud at vide mere om Blødgøringsanlæg så er Kalkfrithjem et godt sted at starte.

Hos VVS GAARDEN er vi eksperter og forhandler af BWT blødgøringsanlæg. Ring og få en snak om blødt vand og en pris på en løsning der passer til dit forbrug.Se mere>>