Hver gang du åbner et vindue, lukker du varmen ud…

​Alle kender værdien af frisk luft, men istedet for at lukke varmen ud, kan man med store fordele installere i et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg kan genbruge op til 95 % af varmen i din bolig. Ventilationsanlægget trækker den “brugte” luft ud af boligen, og opvarmer samtidig den “nye” friske med den luft der suges ud. Det er "genbrug" - en god miljøvenlig løsning, og som bonus opnår du en væsentlig energibe­sparelse.​


God ventilation - betyder et godt indeklima...

Et godt indeklima er vigtigt for vores velbefindende. Mange mennesker lider I dag af allergi, og det afhjælpes ved hjælp af frisk luft / god ventilation. En anden fordel ved at have et ventilationsanlæg er, at risikoen for skimmelsvamp og lignende bliver meget mindre.
For erhvervslivet er indeklimaet vigtigt for et godt arbejdsmiljø. Luften skal have den rigtige temperatur og fugtighed, og så skal et ventilationsanlæg være lydsvagt. Et godt indeklima giver medarbejdere, der fungerer godt og har få sygedage. Derfor er der sund fornuft og penge i et godt indeklima på arbejdspladsen.

En anden fordel ved et godtventilationsanlæg er desuden, at risikoen for skimmelsvamp og lignende nedsættes betydeligt.

Fordelene ved et godt ventilationsanlæg er mange. Kontakt VVS-GÅRDEN 62 21 28 36 - vi hjælpe dig med rådgivning og/eller et uforpligtende tilbudpå dit nye ventilationsanlæg.